Religionsfröknarnas nyårslöfte?

Religionsfröknarna har minst sagt var osynliga här på bloggen och vad gäller nytt material och uppdateringar på sidan…dagarna har gått i blixtens hastighet och schemat har varit fullspäckat. Under hösten har vi tillsammans med studieförbundet Ibn Rushd och Korskyrkan här i kommunen bedrivit en dialogprojekt på skolan i syfte att skapa samtal och dialog mellan olika grupper. Projektet är nu avslutat och nya spännande projektplaner görs upp inför framtiden.

Vår religionsundervisning har detta läsår börjat i etiken och först nu efter jullovet har vi påbörjat arbete med de linjära världsreligionerna. Vi har sett första avsnittet av ”The Bible” som en inledning med utgångspunkt i Abraham, och avsnittet var uppskattat av de flesta elever. Ett litet tips! :)

Vår ambition är att sätta igång och arbeta med uppdateringar och nytt material…vi törs kanske inte gå så långt som att avge ett löfte – men vi ska göra vårt bästa!

 

 

3 reaktion på “Religionsfröknarnas nyårslöfte?

  1. Hej jag undrar en sak. när man gör testet i judendomen så rättar den svaren och man får se vilka som är rätt. Varför gör den inte det på kristendomen????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>