Döden, döden, döden…

…så heter den nya programserie som hade premiär ikväll på SVT. Religionsvetaren Anna Lindman, som tidigare varit programledare för ”Från Sverige till himlen”, kommer i åtta avsnitt att behandla döden – och rädslorna och frågorna som många bär på kring döden – ur olika aspekter. Kvällens avsnitt handlade om hur hanteringen av döda kroppar går till.

Religionsfröknarna gillade premiäravsnittet och tycker att Anna Lindman, precis som i sina tidigare program, tar upp intressanta och känslomässigt svåra frågor på ett varsamt sätt. Vi ser fram emot de kommande sju avsnitten.

Om du missade kvällens avsnitt kan du gå in och se Döden, döden, döden på SVT Play.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>