Andlighetsmässor

I helgen var det en inspirationsmässa i Borlänge, med mässutställning och föreläsningar.

20131104-190121.jpg

I två dagar kunde man lyssna på föreläsningar och delta i workshops om allt från personlig utveckling och andlighet till hur det är att arbeta som medium, frigörande dans, häxor och schamaner, psykomagi och mycket mera. Man kunde också delta i trummeditationer och gruppmeditationer och prova på en mängd olika behandlingar. Alla besökare fick också möjlighet att bli spådd i runor gratis. En mycket spännande mässa!

20131104-190315.jpg

20131104-190332.jpg

 

Från en annan spännande mässa, som Religionsfröknarna inte hade möjlighet att delta i, kom rapporter idag; tidningen Näras andliga kryssning med många kända föreläsare och utställare. Det verkar ha varit en väldigt spännande kryssning, och nu måste Religionsfröknarna snabbt säkra sina platser till nästa års andliga kryssning!

20131104-190352.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>