En ny sida

Nu har vi äntligen kommit igång med skapandet av www.religionsfroknarna.se. Vi hoppas att sidan ska bli användbar för dig som läser gymnasiets religionskurser och/eller för dig som arbetar som lärare i gymnasieskolans religionskurser. Vår tanke är att samla allt material på ett och samma ställe, lättåtkomligt var man än är.

Sidan är just nu under uppbyggnad och vi kommer kontinuerligt att lägga ut mer material och uppdatera det material som ligger ute.

3 reaktion på “En ny sida

    • Inlägg som den ovan är en av anledningarna till att jag tog fram HEJ-mössan du ser på edilbn. Roligt att ni är på samma linje [HEJ är bara ett ord, men en början på en kommunikation och en tänkbar relation.]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>